Nicky de Jong is geboren op 26 november 1993 in het pittoreske dorpje De Rijp. Vanaf jonge leeftijd altijd al anders geweest dan andere. Zo speelde zij al op haar vierde toneel en is nu werkzaam op het gebied van theater. 

Nicky zat een flinke tijd in een dip, waar zij maar niet uitkwam. Er was ook geen aanleiding om in deze dip te zitten. Toen Nicky in 2014 in contact kwam met haar Reiki Master en Coach. Leerde zij zich zelf beter kennen en werd haar lichaam en geest weer in balans gezet. Zo nuchter als zij in contact kwam met het gevoel “eerst zien, dan geloven”, zo fijn, ontspannen gevoel ging zij de deur van de praktijk uit. Na een aantal behandelingen werd Nicky er bewust van gemaakt om zelf aan de slag te gaan om mensen te helpen. Zo is Nicky, naast haar werk op het theater gebied, ook aan de het werk gegaan als Coach en Energetisch behandelaar. Dit alles doet zij vanuit haar Hart en Ziel.

Interesse of wil je meer weten over coaching en healing kijk dan even rond op deze website. Meer weten over Nicky als Actrice, Model en Lady of Magic ga dan naar: www.nickydejong.com

Professioneel begeleider

Coach is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich coach noemen en hierdoor is de kwaliteit niet altijd goed te controleren. Praktijk Nicky is aangesloten bij de beroepsvereniging LVSC dat is wel een beschermde naam. LVSC is een beroepsvereniging van en voor professioneel begeleiders. Het lidmaatschap van de LVSC betekent voor jou als cliënt zekerheid: Nicky is goed opgeleid, houd zich aan de internationale gedragscode en heeft daarmee ook geheimhoudingsplicht. En mocht je een klacht over Praktijk Nicky hebben dan kun je je tot de onafhankelijke klachtencommissie van de LVSC wenden.

Nicky is opgeleid als:

HBO Coach en Counselor
Reiki Master
Intuïtief Coach
Shambhala Healer
Kristal Therapeut