Wie is Nicky

Nicky de Jong is geboren op 26 november 1993 in het pittoreske dorpje De Rijp. Vanaf jonge leeftijd altijd al anders geweest dan andere. Zo speelde zij al op haar vierde toneel en is nu werkzaam op het gebied van theater. Daarnaast was zij werkzaam in de zorg.

Nicky zat een flinke tijd in een dip, waar zij maar niet uitkwam. Er was ook geen aanleiding om in deze dip te zitten. Toen Nicky in 2014 in contact kwam met zijn Reiki Master en Coach. Leerde zij zich zelf beter kennen en werd haar lichaam en geest weer in balans gezet. Zo nuchter als zij in contact kwam met het gevoel “eerst zien, dan geloven”, zo fijn, ontspannen gevoel ging zij de deur van de praktijk uit. Na een aantal behandelingen werd Nicky er bewust van gemaakt om zelf aan de slag te gaan met Reiki. Zo is Nicky, naast haar werk op het theater gebied, ook aan de het werk gegaan als Energetisch Therapeut. Dit alles doet zij vanuit haar Hart en Ziel.

De afgelopen jaren komt Nicky er steeds meer achter dat na het geven van een energetische behandeling een coaching sessie ontstaat. Iets waar ze altijd al gevoel voor had. In de afgelopen tijd is Nicky zich daarom ook gaan verdiepen in het Coachen, om dit onderdeel volledig in de praktijk te kunnen integreren.

Interesse in een behandeling of wil je meer weten over coaching en healing kijk dan even rond op deze website. Meer weten over Nicky als Actrice, Theatermaakster en Entertainer ga dan naar: www.nickydejong.com

Nicky is opgeleid als: 

Reiki Master
Intuïtief Coach
Shambhala Healer
Kristal Therapeut

My Story

Het is belangrijk om te mogen zijn wie je bent! Nicky is geboren als meisje, maar in het lichaam van een jongen. Ze komt in mei 2019 er achter dat ze transgender is. Jarenlang wist Nicky niet wie ze was. Jezelf leren kennen heeft veel tijd nodig… Zo had ze als jongen veel vrouwelijke eigenschappen, er werd vaak homo naar haar geroepen. En toch wist ze zeker dat dat niet was wie ze toen was…..

Er is is in korte tijd erg veel op zijn plek gevallen doordat ze er achter gekomen is wat ze al jaren wil zijn en eigenlijk altijd geweest is. Nicky is een VROUW. Als Nick is ze altijd zichzelf geweest en gebleven. “Ik heb mijn vrouwelijke eigenschappen geaccepteerd en toch onbewust ook onderdrukt, om maar niet, door de maatschappij bedachte hokjes, ingedeeld te worden.” Jaren heeft ze gedacht oke.. het is oke wie ik ben en wat ik wil. Maar toch wil ze nu de stap gaan zetten om verder door het leven te gaan als vrouw. Om geaccepteerd te worden als vrouw. Om geaccepteerd te worden wie ze is! En het mooiste is dat iedereen haar accepteert hoe ze is en ze behandeld wordt als ieder andere vrouw. 

Nicky is niet veranderd maar haar uiterlijk wel. Ze maakt vlogs over haar leven en transitie.

Respecteer de mens, en deel de liefde!