Wie is Nicky

Nicky de Jong is geboren op 26 november 1993 in het pittoreske dorpje De Rijp. Vanaf jonge leeftijd altijd al anders geweest dan andere. Zo speelde zij al op haar vierde toneel en is nu werkzaam op het gebied van theater. 

Nicky zat een flinke tijd in een dip, waar zij maar niet uitkwam. Er was ook geen aanleiding om in deze dip te zitten. Toen Nicky in 2014 in contact kwam met haar Reiki Master en Coach. Leerde zij zich zelf beter kennen en werd haar lichaam en geest weer in balans gezet. Zo nuchter als zij in contact kwam met het gevoel “eerst zien, dan geloven”, zo fijn, ontspannen gevoel ging zij de deur van de praktijk uit. Na een aantal behandelingen werd Nicky er bewust van gemaakt om zelf aan de slag te gaan met Reiki. Zo is Nicky, naast haar werk op het theater gebied, ook aan de het werk gegaan als Energetisch Therapeut. Dit alles doet zij vanuit haar Hart en Ziel.

De afgelopen jaren komt Nicky er steeds meer achter dat na het geven van een energetische behandeling een coaching sessie ontstaat. Iets waar ze altijd al gevoel voor had. Nicky is zich daarom ook gaan verdiepen in het Coachen, om dit onderdeel volledig in de praktijk te kunnen integreren.

Interesse in een behandeling of wil je meer weten over coaching en healing kijk dan even rond op deze website. Meer weten over Nicky als Actrice, Theatermaakster en Entertainer ga dan naar: www.nickydejong.com

Nicky is opgeleid als: 

Reiki Master
Intuïtief Coach
Shambhala Healer
Kristal Therapeut