Reiki Cursus

Reiki heeft miljoenen mensen hun leven veranderd en wordt wereldwijd gebruikt voor healing, ter ondersteuning van genezingsprocessen en voor algemeen welzijn. Wereldwijd vinden we Reiki-healers terug en in vele ziekenhuizen en revalidatiecentra wordt deze krachtige methode geïntegreerd om genezing en welzijn te bevorderen. De Reiki Cursus word gegeven in kleine groepjes.

Reiki betekent “Universele Levensenergie”. Dit is de energie die overal aanwezig is, alles bezielt en door ons heen stroomt. De reiki methode leert je hoe je je opnieuw bewust wordt van deze energie, en hoe je de helende kracht kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Iedereen kan deze cursus volgen en zelf de voordelen van reiki ontdekken.

Reiki 1ste graad cursus
Je leert wat Reiki is,  de geschiedenis van Reiki en hoe je Reiki kunt toepassen en doorgeven, op je zelf en op anderen. Je ontvangt je traditionele reiki inwijding. We besteden meer tijd aan de praktijk dan de theorie, dit omdat u een lesboek mee naar huis krijgt en thuis de theorie na kan lezen.

  • Je ontvangt de 4 traditionele Reiki 1-inwijdingen waardoor de kanalen in je lichaam geopend om de helende energie te kunnen ontvangen en door te geven.
  • Je maakt kennis met de Reiki-geschiedenis van Het Usui Systeem van Natuurlijke Genezing..
  • Je leert de Reiki-zelfbehandeling zodat je dagelijks healing aan jezelf kan geven.
  • Je leert hoe je anderen kan behandelen waardoor je ten allen tijde je gezinsleden, vrienden of cliënten healing kan geven.
  • Je leert wat chakra’s zijn en betekenen. 

De dag is van 09.30 uur tot 17.00 uur. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. Kijk in de agenda wanneer de cursus is gepland of neem contact op.

Prijs is inclusief  lunch, lesboek en certificaat: Reiki 1  € 165,-

Reiki 2de graad cursus
De Reiki 2-energie is vier keer krachteiger dan bij reiki 1. Je healingsessies zullen dus krachtiger worden. Je zal merken dat energetische blokkades veel sneller oplossen en je kan vanaf nu Reiki sturen op afstand.

  • Je ontvangt de 2 traditionele Reiki 2-inwijding. 
  • Je leert de eerste 3 Reiki-symbolen waarmee je de reiki kan versterken, materialen en plaatsen kan reinigen en opladen.
  • Je leert hoe je op afstand Reiki kan sturen naar mensen, dieren en plaatsen in de wereld.
  • Breng healing in het verleden, het heden en de nabije toekomst.

De dag is van 09.30 uur tot 17.00 uur. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. Kijk in de agenda wanneer de cursus is gepland of neem contact op.

Prijs is inclusief  lunch, lesboek en certificaat: Reiki 2  € 195,-

Reiki 3de graad A: Practitioner
Omdat sommige mensen wel graag met de master energie willen werken, voor zichzelf of om mee te behandelen, maar niet de intentie hebben om mensen les te geven en in te wijden, is de Reiki 3de graad in tweeën gesplitst: A: Practitioner en B: Teatcher. 

Reiki 3A wordt ook wel Reikimaster-Practitioner (behandelaar) genoemd. Hierbij krijg je de master inwijding zodat je kunt werken met de krachtige master-energie en het master-symbool! Je word niet opgeleid als Reikimaster-Teatcher (leraar). Je kan dus geen cursussen en inwijdingen geven. Naast het doorgeven van de krachtige energie zal ook je eigen ontwikkeling een sterke groei doormaken. Het is dus tevens een mooie aanvulling voor je zelf!

Deze cursus word gegeven op twee dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. Kijk in de agenda wanneer de cursus is gepland of neem contact op.

Prijs is inclusief  lunch, lesboek en certificaat: € 295,-

Reiki 3de graad B: Teatcher
De uiteindelijke inwijding tot Reiki Master wordt gegeven gedurende een intensieve meerdaagse periode, waarin door je Reiki Master individueel begeleid word tot Reiki Meesterschap. Deze cursus is een individuele cursus en bestaat uit meerdere dagen en/of dagdelen, verdeeld over een langer periode. Onderdelen van de master opleiding zijn o.a. stage lopen tijdens de Reiki 1 en 2 cursussen, werken je aan je persoonlijke ontwikkeling, inwijdingen leren geven etc. De tijd van deze cursus is variabel en je ontvangt je master inwijding als je er klaar voor bent.

Aangezien deze cursus best intensief is, wordt deze alleen gestart na een persoonlijk gesprek! Neem hiervoor even contact op.